Legyen Webáruháza 18 ezerért

 Jó napot kívánok, webáruházkészítéssel foglalkozom, Kovács István vagyok, többféle Webáruházat tudok ajánlani Önnek ha érdekli mindegyiket nettó 36 ezer forintos áron (egyszeri és végleges költség). Szokott alapfunkciókon túl az áruházak a következőket tudják: bankkártyásfizetés, hirlevél, keresőoptimalizálás,  mobiltelefonos megjelenítés, stb.


Ha kiválasztja bármelyiket, 2 év garanciát, használati utasítást és számlát kap hozzá. Az áruházat szövegszerkesztőhöz hasonlóan tudja kezelni,  termékeiről képeket tölthet fel, s lehetősége van egyedibb külalakot is beállítani a webáruházhoz (háttérszínt, betűtípus, bal és jobb oldal átrendezése stb). A mintákból is különböző színvariációkat tudok ajánlani. Az áruház saját tulajdona  lesz és saját tárhelyén tudja tárolni. Ha nem tud gyorsan dönteni, gyakorlási felületet biztosítok, hogy az áruház kezelésével megismerkedhessen.

Ha egy egyszerűbb joomla-s tipusú webáruház érdekli, ebből szintén többféle típus van és nettó 18 ezer az ára. Garancia, számla, stb. ugyanúgy mint fent írtam. Gyakorlási felületet itt is biztosítok a döntéshez.
 
Ha érdekli valamelyik, kérem email-ben jelezze: kovacs.istvan.marton@gmail.com Csak a fentieket tudom kínálni, illetve még egyedi arculatú webshopot és weblapot, egyéni árképzés alapján.


Tisztelettel:
István

Utóirat: Érdeklődés esetén kérném jelezni, hogy a 36 ezres vagy 18 ezres webáruházból kér gyakorlófelületet.
 

 

Leiratkozás

 

 

LED TV 2500-, tablet 212-, mikró 414-ért

Van egy érdekes oldal, a http://aukcioshop.hu/

Nézd meg a lezárult akciókat:
- tablet 212 FTért
- mikrohullámú sütő 414 FTért
- 2 terrás winchester 373 FTért
Az ismerősöm pl. (akitől a tippet kaptam)
2500-ért vett LED TV-t.

Nem tudom miért jó nekik ennyiért
elkótyavetyélni ezeket a termékeket, de az oldal
frankó, a cégjegyzékben benne vannak, és a
készüléket rendesen kiszállítják...

Akkor miért ne próbálnánk meg?

http://aukcioshop.hu/



Laci




















Leiratkozás