Tárgy: 256 részes szerszámkészlet 2499Ö Ft-ért a legjobb választás


 

PRO 256 RÉSZES SZERSZÁMKÉSZLET, RENDSZEREZŐ BŐRÖNDBEN

Kibővítené vagy lecserélné régi vagy hiányos szerszámkészletét?
Ez a praktikus szerszámkészlet minden fontos szerszámot tartalmaz, amire szüksége lehet a ház körüli munkákhoz. Négy jól rendszerezhető polcon helyezkednek el a szerszámok, így mindig könnyen megtalálhatjuk amire épp szükségünk van. Kiváló ár-érték arányú szerszámkészlet.

Nézze meg másik ajánlatunkat is, akciós áron:
PRO 256 RÉSZES SZERSZÁMKÉSZLET, HÚZHATÓ BŐRÖNDBEN RACSNIS KULCSOKKAL. 

     
 
     

MR. WINDOW ABLAKTISZTÍTÓ KÉSZLET

Csík- és foltmentes tisztítás, csepegés, maszatolás és megfolyás nélkül.
Szilikon-polimer lamellák, amik automatikusan igazodnak a tisztítandó felülethez.
A speciális vízelvezető csatornák pedig a koszos vizet közvetlenül a beépített tartályba vezetik
Szinte bármilyen felületen használható.
Csomagtartalom:
1 x nagy méretű Mr. Window
1 x előmosó
1 x előmosó kendő
1 x tároló tartály

Nézzen körül OTTHON-TAKARÍTÁS ajánlataink között!

 

100 W-os LED REFLEKTOR, MOZGÁSÉRZÉKELŐS FÉNYVETŐ

LED REFLEKTOROK bármilyen épület homlokzatába feltűnés nélkül illeszkednek, illetve a kertek megvilágítása is esztétikusan oldható meg. 

A festett alumínium öntvény ház garancia az időtállóságra, az IP65-ös vízvédelem pedig biztosítja, hogy a reflektor a legzordabb időjárási körülmények között is megállja a helyét! A ledes reflektorokat nyugodtan használhatjuk időkapcsolóval, alkonykapcsolóval és mozgásérzékelővel is, hiszen nem árt neki a gyakori fel-le kapcsolás!

Nézzen körül REFLEKTOROK ajánlataink között! 

Hírlevél megtekintése böngészőben                                               Leíratkozás hírlevélről
Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból és/vagy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhető marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten, illetve elektronikus körüzenetben elhelyezett, bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna be adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót! Ha nem szeretne több levelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattintson a Leiratkozás hírlevélről linkre a szövegdoboz felső részében