Ennyi ezerért készítek Önnek webáruházat

 Tiszteletem Önnek, webáruházak készítésével foglalkozó egyéni vállalkozó vagyok,  több fajta webáruházat ajánlhatok Önnek amennyiben érdekli, harminchat ezer nettó és tizennyolc ezer nettóért, ami egyszeri és végleges költség. A Joomla 2.5 változatú, harminchat ezerbe kerülő áruház tud többet: bankkártyás kifizetés, kereső optimalizálás, mobiltelefonos kezelés, stb. Ugyanilyen a tizennyolc ezerbe kerülő is, de bankkártya és mobiltelefonos megjelenítés nélkül. Mindkét áruház esetében három havi RÉSZLETFIZETÉSRE is lehetőség van.

 
A kétféle áruházra kidolgozott használati utasítást, két éves garancialevelet és számlát adok a megrendelőknek. Az áruház kezelése  szövegszerkesztőhöz hasonlít, feltölthet képeket, beállithat egyedi külsőt hozzá. A webáruház saját tulajdonába kerül és saját tárhelyén is tarthatja. A döntés megkönnyitésére gyakorlófelületet szoktam az érdeklődődőknek dijmentesen átadni, igy a kezeléssel a döntés előtt meg lehet ismerkedni, az olcsóbb áruháznál is, a drágábbnál is. Amennyiben érdekli valamelyik Önt, arra kérem, hogy néhány szóval jelezzen vissza. Sajnos nincs időm most másfé ;le megrendelésre, tisztelettel kérem Önt ezért, hogy más tipus igényével most inkább máshoz forduljon.
 
Szintén kérni szeretném, hogyha amennyiben nem áll módjában dönteni 1 hét alatt, akkor ne válaszoljon erre az email-re  - ez ugyanis egy 1 hetes akcióhoz kötött ár, az akció miatt adom olcsón ugyanazt, ami a piacon jelenleg 100 ezret meghaladó áron fut. Nem kifizetni kell persze 1 héten belül, hanem csupán "kell vagy nem kell" döntést hozni a gyakorlófelület alapján. Köszönöm hogy végigolvasta a levelet, tisztelettel üdvözli, Márton.
 
Utóirat: Ha esetleg érdekli az ajánlat, kérem Önt hogy jelezze, hogy a tizennyolc ezres vagy a harminchat ezres webáruházból kér gyakorlófelületet.
 

Temetés időpontja



Szia!

Nem tudom szólt-e már neked valaki, hogy Gábor  temetése jövő szerdán lesz a Farkasrétiben.

Ha nem akkor remélem nem zavartalak ezzel, én biztosan ott leszek.

Remélem nem haragszol, de ha már ilyen értelmetlenül és ilyen fiatalon kellett elmennie, legalább mások figyelmét hívjuk fel rá, hogy az elalvásos balesetek milyen súlyos következményekkel járhatnak.

www.niceactions.com

Remélem Te nem tartod morbid reklámnak, vagy nem hiszed, mint Réka, hogy jutalékot kapok a cégtől, de ha egyszer már van megoldás a vezetés közbeni elalvás ellen, miért nem használjuk?

Látod milyen rövid az élet, miért nem tudunk vigyázni magunkra jobban?

Remélem szerdán találkozunk.

Gabi