Legyen saját tulajdonú webáruháza 18 ezerért

  Jó napot kívánok Önnek, Kovács István vagyok, webáruházkészítéssel foglalkozom,  többféle Webáruházat  tudok  ajánlani ha érdekli, nettó 36.000 és nettó 18.000 forintos áron (végleges és egyszeri költség). Az alapfunkciókon túl a joomla tipusú  36 ezres áruházaim a következőket tudják: bankkártyás fizetés, keresőoptimalizálás, mobiltelefonos megjelenítés, hirlevél stb. 

 
 
Bármelyik kiválasztása esetén, használati utasítást, 2 év garanciát, és számlát kap hozzá. A webáruházat  szövegszerkesztőhöz hasonlóan lehet kezelni,  képeket tölthet fel, s lehetőség van  egyedibb külalakot beállítani (háttérszín, betűtípus, bal és jobb oldal átrendezése,  satöbbi). A mintákból is többféle színvariációt tudok ajánlani. A webáruház saját tulajdona lesz és  a saját tárhelyén is tárolhatja. Ha nehéz gyorsan dönteni, gyakorlási felületet hozok létre, hogy az áruháznak a kezelésével megismerkedhessen.
 
Ha egyszerűbb joomla-s tipusú áruház érdekli, ebből szintén több típus van és 18 ezer nettó az ára. Számla, garancia, stb. ugyanúgy mint fentebb írtam. Gyakorlási felületet itt is adok a  döntéshez.
 
Ha érdekli Önt valamelyik, kérem emailben jelezze: kovacs.istvann.marton@gmail.com Csak a fentieket van módom kínálni, a megrendelések miatt másfélékre jó darabig nincsen időm, arra kérem Önt ezért, hogy más tipus igényével más szakmabelihez forduljon.
 
Hasonlóan kérni szeretném (mivel ez egy akcióhoz kötött ár, ami a piacon 100 ezer fölött megy) hogyha nincsen módja döntést hozni egy héten belül, hogy rendel áruházat vagy nem, ABBAN AZ ESETBEN NE VÁLASZOLJON A LEVÉLRE.. (Tehát nem beüzemelésről vagy kifizetésről van szó egy héten belül, hanem csupán döntésről, hogy kell ez az áruház vagy nem kell - egyedül ebben kellene dönteni az akciós időn belül.) 
 
 
Tisztelettel üdvözli:
István
 
Ui: Érdeklődés esetén kérem jelezze, hogy a 18 ezres vagy 36 ezres webáruházból kér  gyakorlófelületet
 
 
Bármilyen esetleg felmerülő leiratkozási szoftverhiba esetén leiratkozhat ezen az email címen is : 
kovacs.istvann.marton@gmail.com Azt is megteheti, hogy egyetlen klikkel kidobja ami tőlem jön (én naponta 35-40 ilyet kapok és pár másodperc alatt kidobom az összeset).

Szia

-----------------------------------------------------------------

Szia,

Pár hónappal ezelőtt egy régi barátom mutatott
nekem egy weboldalt, ahol egy rendkívül egyszerű
netes jövedelemforrást mutatnak be.

Együtt kipróbáltuk, és tényleg kiválóan működik! Az
első néhány napon el sem tudtuk hinni, hogy ilyen rövid
idő alatt ilyen jó pénzekhez lehet jutni ezzel a módszerrel.

Ennek a használatával jelenleg egy hét alatt keresek
annyit, mint korábban egy hónap alatt a munkahelyemen.

Ismerd meg és használd:
http://penzneten.com/uj

A módszer nem mindig könnyű, de nagyon egyszerű
és jól lehet vele keresni!

http://penzneten.com/uj


Üdv,
Illés Balázs
http://penzneten.com/uj

















































Leiratkozás