Weboldal konferenciabeszélgetéssel 50, 40, 30 ezer Ft ért

Tiszteletem Önnek!

 
Sokan dolgoznak otthonról, erre a célra összeállítottunk egy konferenciabeszélgetésre alkalmas weboldalt, ahol nagyon sok munkatárssal egyidejűleg lehet képpel és hanggal kommunikálni. Ez a változat egy hétig tartó akcióban most 30 ezer forintért vehető meg. Ujabb fejlemény, hogy bizonyos honlapok tartalma igényli, hogy a látogatók a nehézkes telefonálás helyett azonnal kapcsolatba léphessenek az Önök cégével, erre a célra egy honlappal kombinált konferencia weboldalt tudunk ajánlani, akciósan 40 ezerért. Ugyanez webáruház esetében, szintén akciósan, 50 ezer. Mindháromnál RÉSZLETFIZETÉST biztosítok, GARANCIALEVELET és SZÁMLÁT adok. 
 
 
Weblap (GREY) konferenciabeszélgetéssel, 30 ezer ft.   
Honlap (SILVER) konferenciabeszélgetéssel, 40 ezer ft.   
Webáruház (GOLD) konferenciabeszélgetéssel, 50 ezer ft.  
 

A weboldal kezelése szövegszerkesztőhöz és chat kezeléséhez hasonlít és igen egyszerű. A weboldal saját tulajdonába kerül és saját tárhelyén is használhatja. A döntés megkönnyitésére gyakorlófelületet szoktam dijmentesen adni az érdeklődőknek, igy a kezeléssel a döntés előtt meg lehet ismerkedni. 

Ha érdekli valamelyik Önt, arra kérem pár szóval jelezze vissza hogy megnézné a gyakorlófelületet. Jelenleg sajnos nincs időm másféle megrendelésre, tisztelettel kérem Önt emiatt, hogy másféle tipus igényével most inkább máshoz forduljon. 

 

Későbbi leveleim tiltásához vagy korábbi feliratkozása törléséhez nyomja meg a Válasz gombot és jelezze.   

Tisztelettel üdvözli,

Nagy Gábor

egyetemi hallgató

 

Utóirat: Tisztelettel kérem hogy jelezze, amennyiben igényel gyakorlófelületet.