Végleges fogyás, 100% garanciával, komplex csomaggal!

Végleges fogyás banner

Adj le napi fél kilót éhezés és fárasztó edzések nélkül! A titok a bevált fogyókúrás szerek egyedülálló kombinációjában van! 


Végleges fogyás banner

Nem kell időt és pénzt pazarolva kísérletezned, mi megtettük!


Az Ultimate Fat Burner Pack a tökéletes zsírégető  fogyasztó szer kombináció, mellyel éhezés nélkül szabadulhatsz meg a felesleges kilóidtól!

Három átütő érv az Ultimate Fat Burner Pack mellett:


  • Nem kell kísérletezni, mi a bevált fogyókúra szer kombinációt adjuk Neked!
  • A csomag nem egy hanem tucat fogyasztó szerből áll!
  • A csomag minimalizálja a zsírsejtek méretét, az újbóli elhízás elfelejtve!
  • + Garantált minőség, 100%-os eredmények!

Rendeld meg a Ultimate Fat Burner Pack™ komplex fogyasztószer csomagot, májusi akciós áron!

Most akciós áron rendelhetsz 24.900 Ft-ért (39.900 Ft helyett), hogy minél előbb előbb megszabadulhass a feleslegtől, hogy végre jól érezd magad a bőrödben!

Megrendelem

Eredmények:

István 13 kg-ot fogyott 7 hét alatt! Megismerem>> 

Katalin 22 kg-ot fogyott 2 hónap alatt! Megismerem >>

Megismerem a leghatékonyabb fogyasztószer kombinációt >>

Minden jog fenntartva. Ultimate Fat Burner Pack forgalmazója: Uranus Kft. .LEÍRATKOZOM  MOST!!!

Nem kíván több levelet kapni tőlünk?

Legyen saját tulajdonú Webáruháza 18 ezerért

Jó napot kívánok, webáruházkészítéssel foglalkozom, Kovács István vagyok, többféle Webáruházat tudok  ajánlani Önnek ha érdekli mindegyiket nettó 36 ezer forintos áron (egyszeri és végleges költség).  Szokott alapfunkciókon túl az ún. joomla-s tipusú áruházak a következőket tudják: bankkártyásfizetés,  hirlevél, keresőoptimalizálás,  mobiltelefonos megjelenítés, stb.

 
Ha kiválasztja bármelyiket, 2 év garanciát, használati utasítást és számlát kap hozzá. Az áruházat  szövegszerkesztőhöz hasonlóan tudja kezelni,  termékeiről képeket tölthet fel, s lehetősége van  egyedibb külalakot is beállítani a webáruházhoz (háttérszínt, betűtípus, bal és jobb oldal átrendezése  stb). A mintákból is különböző színvariációkat tudok ajánlani. Az áruház saját tulajdona  lesz és  saját tárhelyén tudja tárolni. Ha nem tud gyorsan dönteni, gyakorlási felületet biztosítok, hogy az áruház kezelésével megismerkedhessen.
 
Ha egy egyszerűbb joomla-s tipusú webáruház érdekli, ebből szintén többféle típus van és nettó 18 ezer  az ára. Garancia, számla, stb. ugyanúgy mint fent írtam. Gyakorlási felületet itt is biztosítok a  döntéshez.
 
Ha érdekli valamelyik, kérem email-ben jelezze: kovacs.istvan.marton@gmail.com Csak a fentieket tudom  kínálni, a megrendelések miatt más tipusokra jó darabig nincs időm, arra kérem Önt hogy más tipus  igénye esetén más szakmabelihez forduljon.
 
Hasonlóképpen kérni szeretném (mivel ez egy akciós határidőhöz kötött ár) hogy amennyiben nincs módja  eldönteni egy héten belül, hogy rendel webáruházat vagy nem, hanem csak ennél később tervez döntést  hozni webáruháza megnyitásáról, akkor ne válaszoljon.
 
 
Tisztelettel:
István
 
Utóirat: Érdeklődés esetén kérném jelezni, hogy a 36 ezres vagy 18 ezres webáruházból kér  gyakorlófelületet
 
 

Bármilyen esetleges leiratkozási szoftverhiba esetén ezen az email címen is leiratkozhat: kovacs.istvan.marton@gmail.com